Gratis

Gratis:  De waarde van dit ‘gratis’ is datgene wat u er zelf mee doet. Ik kan u helpen een keus te maken door mijn kennis met een product of een behandelmethode.

Ik wil u graag helpen om u te ondersteunen en informeren over een effectieve, maar comfortabele en hopelijk ook een plezierige aanpak van uw voetverzorging. Naast mijn ervaring in de pedicurebranche heb ik jarenlange ervaring in de zorg (hierin nog steeds actief). Ik ben dus in staat naar uw voetklachten te kijken vanuit een medisch oogpunt en hierin u van advies te voorzien en helpen een juiste keuze te maken in de verzorging.

Het is mogelijk om u in te schrijven voor een vragenuur, dit is geheel vrijblijvend en bied ik gratis aan. Twijfelt u en wilt u direct advies, stuur mij een foto via Whatsapp, van uw klacht en u krijgt eerlijk advies van mij. Ik doe dit alles zonder productverkoop.

Houd ook mijn blog en artikelen op Facebook in de gaten. Wilt u een seintje dat er een nieuwe artikel online staan en wilt u mijn acties en mogelijke behandelingen in de gaten houden? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief. U ontvangt 1 keer per 8 weken een mail met daarin tips over voetproblemen en hoe dit te verhelpen, zoals voetverzorging, kalknagels, verdikte nagelriem, zwemmerseczeem, eelt, kloven, vermoeide en/of onrustige benen, hallux valgus (de ‘knobbel’ aan de zijkant van uw 1e teen), zweetvoeten en antwoorden op uw vragen.

Voor het inschrijven van de nieuwsbrief stuurt u een mail naar info@pedicurezorg.nl