Nagelreparatie

Schimmelnagels en kalknagels worden in onze vaktermen mycosenagel genoemd. Schimmel-en kalknagels zijn eigenlijk hetzelfde probleem. Wij dragen allemaal schimmels bij ons en bij sommige mensen komt het naar buiten bij een slechte weerstand, in slecht groeiende nagels, beschadigde nagels of vochtige nagels. Er kan nooit bepaald worden welke schimmel het exact is, want er bestaan er zoveel. Wel kan dit bestreden worden waardoor ze minder worden en weer verdwijnen. Dit kunt u goed laten behandelen door een pedicure.

Schimmelnagels zijn vaak verkleurd of afgebrokkeld. Ook kunnen ze gevoelig zijn. De dikte van de nagels neemt toe in het proces en de lengtegroei wordt geremd. U hoeft zicht hier echt niet voor te schamen. Wist u dat 70% van de mensen een schimmelnagel hebben of dit hadden!
Met een Gelish kunnen de nagels weer worden gerepareerd. Ter camouflage van de schimmel kan er nog een colourgel worden aangebracht, waardoor u schitterend gekleurde nagels heeft voor ongeveer 4 tot 6 weken. Tevens kunt u de schimmelnagels blijven behandelen met de producten om de schimmel te bestrijden.

Nagelreparatie met Gelish kan een traumanagel, een mycose nagel of schimmel kalknagel of een nagel die loszit van de nagelplaat worden gerepareerd. Ook voor ingroeiende teennagels dit product een uitkomst.
Maar ook voor nagels waarvan een stukje afgestoten is en deze begeleid dit te worden in zijn groei of puur voor het aanzicht. De gel beschermt de nagel ook, waardoor de nagel goed kan uitgroeien tot een mooie en volledige nagel.

Na een teennagelcorrectie duurt het, afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd, het gemiddeld 9 tot 12 maanden tot er weer een gezonde nagel gegroeid is. Wanneer er geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten) groeit de gel met de gezonde nagel eruit. Voorwaarde is wel dat u anti-mycose producten blijft gebruiken en regelmatig terug komt voor een controle of een aanvulling.

Ter camouflage van de nagel kan er nog een colourgel worden aangebracht waardoor u schitterend gekleurde nagels heeft voor ongeveer 4 tot 6 weken. Of (voor de heren) een matte kleur zodat u bijna het verschil niet ziet met uw andere nagels.

Kortom u hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust door het leven stappen want met een behandeling door PEDICURE ZORG kunt u uw voeten weer laten zien in slippers of sandalen.