Review

mw. M. Hommersom:

Perfecte behandeling door een bezielde pedicure die echt plezier in haar werk heeft.  Fijne relaxte sfeer en goeie achtergrondmuziek

Mw. Karin E.

Met veel zorg mijn voeten behandeld en voor mij een reden om terug te gaan, maar ook anderen te adviseren om een bezoek te brengen.

mw. E. Willemsen:

Aanrader!!

Zeer deskundig en uiterst hygiënisch werkende pedicure.  Dank voor alle goede behandelingen voor mij en mijn echtgenoot.  Deze pedicure is heel goed in het behandelen van de voeten van gezonde en zieke mensen

mw. L. Vodegel:

Resi is een echte vakvrouw. Ik ben bij haar gekomen met een ingegroeide teennagel die ook al erg ontstoken was. Ze heeft mij super geholpen en haar rustige ondersteunende aard was erg prettig daarbij. En nu ga ik op regelmatige basis om alles netjes te houden.

Kortom: aanrader om door Resi je voeten te laten verzorgen!

mw. C van Holland:

Mijn voetjes zijn altijd als nieuw als jij ze onder handen hebt genomen!!! Topper  Geweldig product de Oil&More. Mijn nagels zijn eindelijk lang!!

mw. R. Grootes:

Een heerlijke ontspannen voetmassage, werkelijk een genot. Met dansende voeten weer de wereld in. Dank Resi en tot de volgende keer

Remy:

Fantastische professionele behandeling gekregen. Top!

Mw. Thea W.

Goede betrouwbare pedicure. Attent en kundig en ze heeft heerlijke massages.  Ze heeft me heel goed geholpen met mijn schimmelnagels. Het is nu genezen! Ik ga nooit meer naar een ander.

Mári:

Relaxte behandeling door zeer toegewijde pedicure, onder het genot van een glaasje lekkers met een hapje en … live music op de achtergrond!!

Keurige kamer met alle apparaten voor handen. Wat kun je nog meer wensen voor die prijs.

Claudia:

Ik raad iedereen aan om direct een afspraak te maken.

Ids:

Prima pedicure. Weet mijn voeten altijd hartstikke goed te behandelen.  Profi

mw. C van H:

Wat een ontspanning! In een mooie praktijk mijn voeten eens laten verwennen. Professioneel, hygiënisch en met veel zorg behandeld. Goed advies gekregen en op korte termijn een vervolgafspraak gemaakt.

Echt een aanrader!

Priya,

Je wordt met open armen ontvangen en er hangt een ontspannen sfeer. Resi weet wat ze doet en is uiterst bekwaam. Ze luistert goed naar je wensen en reageert daar direct op. Zeker een aanrader.

groetjes Priya

mw. E.

Vandaag voor het eerst naar een pedicure geweest voor een paar kalknagels. Resi legt duidelijk en met zorg uit wat ik er zelf aan kan doen en wat zij doet.

Het was een fijne ervaring en echt een aanrader.

Groet Eve-lien

Dhr. Herman P.

Eindelijk ben ik van die vervelende likdoorn af, ik kan weer normaal lopen. Ik kom graag terug voor het “onderhoud”.